Tuesday, January 15, 2013

Apa Dah Jadi

Apa dah jadi dengan Norlida Shaari ni...?Blog ni dah semakin diabaikan.Mood untuk menulis semacam kurang dah jadinya...Apakah aku ni sibuk,"busy",menyibuk,tak ada masa,tak cukup masa,terbuang masa atau apa?Rasanya nak tunggu masa yang betul-betul lapang,memang dah tak ada. Cuti sekolah panjang baru nipun dah rasa tak macam bercuti.Buat pertama kalinya,betul..buat pertama kalinya saya tidak dapat merasakan nikmatnya bercuti panjang.Ada jer kerja di sekolah tu yang tak habis-habisnya..Sem ni sem akhir untuk kelas PJJ saya,tapi tesis entah ke mana lagi.Tak nampak rupa lagi..hmm,ntah boleh hantar entah tidak akhir semester nanti...Ayuh Norlida,bangun!Jom kejar masa yang tersangat pantas berlalunya...

No comments:

Post a Comment