Wednesday, May 30, 2012

Bila Nak Rehat

Hari ni dah hari kelima sekolah bercuti, tapi saya masih belum bercuti. Exam untuk semester ni ada satu paper lagi yang akan diduduki pada hari Ahad nanti..Entah apa yang dibaca,tak berapa nak ingat. Kajian Penyelidikan Dalam Pendidikan pulak tu...Sarah masih di Kuantan, menghadiri program untuk UPSR di De Rhu Resort,Kuantan..Anakku Ilyas, study tertidur, dah tertidur, payah nak bangun..Dah tak sabar rasanya nak bercuti...tapi tak bercuti manapun, kertas peperiksaan pertengahan tahun satupun belum disemak,pastu nak isi markah pulak..sudahnya cutipun abis gitu jelah...Ahad 10hb Jun, hantar Ilyas balik semula ke Ipoh. Bila lah nak dapat rehat puas-puas nihhhh!!!?

No comments:

Post a Comment